Automatisk portåpning

Med automatisk portåpning fra Entree kan beboerne kjøre rett inn i garasjen uten å fikle med nøkler eller fjernkontroll. De administrerer kjøretøyene selv i appen. Null administrasjon for deg som er administrator.

Del tilgang

Beboerne kan enkelt dele tilgang til plassen sin med venner og familie. De mottar en invitasjon i det tidsrommet man ønsker, og får muligheten til å åpne garasjeporten med mobilen sin.

Åpne med app

Glem nøkler og fjernkontroller! Nå kan du åpne garasjeporten med ett enkelt trykk i appen. Mye enklere, og mye tryggere.
Superenkel utleie

Tjen penger når du ikke bruker plassen

Mange parkeringsplasser står ubrukt store deler av dagen. Hvorfor ikke tjene penger på plassen din når du ikke bruker den selv? Entree gjør det superenkelt å leie ut plassen din. Marker plassen din som tilgjengelig og la andre brukere leie plassen din. Vi håndterer betalingen.
Colorful gradient
Sikkerhet

En mye tryggere fellesgarasje

Med mange beboere er det fort gjort at nøkler eller fjernkontroller havner på avveie. En fjernkontroll på avveie vil fortsatt ha tilgang til garasjen. Siden det ikke finnes noen fysiske nøkler i Entree er det heller ingen fare for at uvedkommende får tilgang. Og hvis noen flytter, fjerner du tilgangen deres med et enkelt tastetrykk.

I tillegg logger vi alle åpninger, slik at dere kan se hvem som har låst seg inn i garasjen og når de gjorde det.
Dashboard mockup
Hold deg oppdatert
Vi bryr oss om personvernet ditt.
Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.
© 2023 Entree AS