Nyhet! Automatisk portåpning for fellesgarasjer

Entree Team
1 April 2023

Kjør rett inn - aldri mer fikling med nøkler og fjernkontroller

De aller fleste har hørt om skiltgjenkjenning - det dukker opp overalt rundt oss, i vaskehaller, parkeringsanlegg, langs veier og på bensinstasjoner. Skiltgjenkjenning er en gammel, men super teknologi, som gjør hverdagen vår litt enklere. Allikevel er det nesten ingen som har det der de er mest, nemlig hjemme på sin egen parkeringsplass.

I dag benytter de aller fleste nøkler eller fjernkontroller for å åpne porten til fellesgarasjen. Med nøkkel må du ofte ut av bilen for å låse opp porten, og fjernkontrollen kan fort havne på avveie. Skal man erstatte nøkler og fjernkontroller, kan det ofte bli kostbart. I tillegg til dette, er det mange som glemmer at en nøkkel eller fjernkontroll på avveie, betyr at andre har muligheten til å komme seg inn i garasjen.

En fjernkontroll eller nøkkel kan ikke enkelt slettes fra systemet. Skal man gjøre det, innebærer det som regel at man må programmere alle andre fjernkontroller på nytt. Eller bytte nøkler.

Siden det ikke finnes fysiske nøkler i Entree, vil dette aldri bli et problem. Hvis noen flytter og ikke skal ha tilgang lenger, fjernes de enkelt med ett enkelt tastetrykk. Veldig enkelt, og veldig sikkert.

Selvgjort er velgjort!

I Entree jobber vi for å gjøre deling og tilgangsstyring veldig enkelt. Derfor lar vi brukerne selv administrere kjøretøyene sine i appen, slik at dere i styret ikke trenger å bruke tid på det.

Lyst til å vite mer om Entree? Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Hold deg oppdatert
Vi bryr oss om personvernet ditt.
Tusen takk!
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.
© 2023 Entree AS